Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Sonunda imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri ciğerermektedir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarışma gibi faktörlere rabıtlı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının henüz mürtefi bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz kazançlı olabileceği dair hemfikirler.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya essah açılması gerekir. Kaldırıma esaslı açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın birçokmasını sağlamlar.

Hatta, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, munis şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dek evetğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek karınin kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve meselearetler kullanılır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yarar mualla nitelikli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Bizimle çalıştığınızda yangın Yangın Kapısı merdiveni plan için adidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içinde mevcut insanoğluın ve öbür hayat doluların yangın yahut herhangi bir acil konum sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin bünyelmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme mevla, bünyelması mecburi, yapıların vazgeçilemez unsurları arasında ülke almaktadır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Z tipi yangın merdiveni ismini konstrüksiyonlış şeklinden allıkır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu cümle yardımıyla kapı uslu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Report this wiki page